Acasa Foto TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

10. Mercedes-Benz Clasa S Coupe Concept

Succesorul lui Mercedes-Benz CL va fi Clasa S Coupe, iar in total familia de modele Clasa S va cuprinde in total cel putin patru versiuni de caroserie: sedan (ampatament normal si ampatament marit), coupe si cabriolet.

Clasa S Coupe Concept ne dezvaluie foarte fidel liniile pe care le vom vedea pe masina de serie in 2014, iar printr-un exercitiu de imaginatie poate fi inchipuita si versiunea decapotabila cu acoperis textil.

Asadar, numele CL va fi scos de pe tapet, dupa ce a fost folosit aproape 20 de ani, iar Clasa S va deveni o familie de modele mai puternica si mai extinsa ca oricand.

Conceptul Clasa S Coupe are 5.050 mm lungine si 1.985 mm latime, fiind deci o masina foarte mare. Sub capota se afla un motor pe benzina biturbo, de 4,6 litri, ce dezvolta 455 CP si 700 Nm.

Am lasat acest concept pentru sfarsit pentru ca era previzibil si pentru ca elementul fascinatie se imbina foarte bine cu realitatea, astfel ca ceea ce vedem acum sub forma de concept va deveni masina de serie in foarte scurt timp.

click aici pentru galeria foto

Navigheaza

Lasa un comentariu