Acasa Foto TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

8. Infiniti Q30

Se pare ca exista in continuare loc pentru noi nise, iar Infiniti nu face decat sa demonstreze ca intre modele precum BMW Seria 1, Audi A3 si Audi Q3 exista piata pentru un crossover care nu e nici hatchback, nici SUV.

Concret, conceptul Infiniti Q30 anunta un model premium compact care teoretic va rivaliza cu modele precum BMW Seria 1, Mercedes-Benz Clasa A, Audi A3 Sportback si Lexus CT200h, insa garda la sol a noului model compact Infiniti se anunta mai inalta, cu pozitionre intre A3 Sportback si Q3.

Interesant este ca Infiniti a mai prezentat un concept ce prefigura un model compact, Etherea, insa iata ca Infiniti Q30 rafineaza ideea si se duce spre segmentul crossover-elor compacte.

Japonezii de la Infiniti, marca premium a Nissan, promit materiale noi, pe placul noii generatii de cumparatori. Echipa de designeri care a realizat acest concept Infiniti Q30 a fost condusa de Alfonso Albaisa.

Presa britanica scrie ca Infiniti Q30 in versiunea de serie va fi produs in Marea Britanie, in uzina Nissan Sunderland, iar productia anuala este estimata la 60.000 unitati.

click aici pentru galeria foto

Navigheaza

Lasa un comentariu