Acasa Foto TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

TOP 10 Concepte auto prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

(sursa - Infiniti)

Saloanele auto trec, insa conceptele de masini raman sa ne aminteasca viziunea unei generatii pentru urmatoarea. Jaguar paveaza drumul pentru primul sau SUV, Opel isi dezvaluie viziunea pentru 2022, Audi ne arata ce poate iesi dintr-un R8 altoit cu garda la sol de SUV, iar Renault dezvaluie ultima piesa din corolarul de concepte create pentru a evidentia renasterea marcii. Toate acestea ne raman in urma Salonului Auto de la Frankfurt 2013 (10-22 septembrie) si te invitam sa citesti pe larg despre ele si sa le vezi in imagini care le descriu mai bine decat o mie de cuvinte.

Pentru a citi despre fiecare masina in parte da click pe numele conceptului. Poti vedea de asemenea si cate o galerie foto pentru fiecare masina si cate un clip relevant.

Salonul Auto din Germania expunea 8 masini pentru public in primul an in care a fost organizat, 1897, iar acum, dupa 116 ani, numarul de premiere a crescut de zece ori. AICI poti vedea galeria foto cu toate noutatile importante prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt in acest an.

De asemenea, poti citi si TOP 10 Masini de serie lansate la Frankfurt, AICI.

Lasa un comentariu