Acasa Romania Parteneriat Eldrive România și AFI: HUB cu 13 stații de încărcare pentru mașini electrice la AFI Cotroceni

Parteneriat Eldrive România și AFI: HUB cu 13 stații de încărcare pentru mașini electrice la AFI Cotroceni

de Adrian Mitrea

Parteneriat Eldrive România și AFI: cele două companii și-au unit forțele pentru a crea infrastructură pentru mașini electrice, ușor accesibilă. Astfel, în mall-ul AFI Cotroceni, au fost puse în funcțiune 13 stații de încărcare ce pot deservi 20 de automobile simultan. Puterea de încărcare maximă este de 150 kW, iar cea minimă de 22 kW.

Aceste 13 stații EV sunt disponibile în parcarea supraetajată a AFI Cotroceni (nivel 4). Sesiunile de încărcare pot fi activate din aplicația de mobil Eldrive România, cu card RFID asociat contului de client Eldrive România sau prin Autocharge – funcție de încărcare automată disponibilă doar la Eldrive România.

Parteneriat Eldrive România și AFI

„AFI Cotroceni se numără printre pionieri, în sensul că am instalat stații de încărcare pentru mașini electrice încă din 2017, însă acum, prin parteneriatul cu Eldrive România, găzduim la AFI Cotroceni un HUB de încărcare, cu multe stații rapide și semi-rapide, pentru a satisface nevoia de încărcare a tuturor tipologiilor de clienți.”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pentru AFI Cotroceni colaborarea cu Eldrive România înseamnă o nouă experiență pentru clienții centrului comercial, din perspectiva diversității serviciilor oferite.

„Avem un parteneriat ideal: parcare, magazine, încărcare – totul în același loc. Așa ar trebui să arate, la modul ideal, orice HUB pentru mașini electrice și mă bucur că Eldrive România face parte din acest ecosistem, alături de AFI Cotroceni”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România.

Rețeaua de încărcare Eldrive România a ajuns la aproximativ 300 puncte de încărcare la nivel național.

Cel mai mare număr de stații din această rețea a fost instalat în 2023.

Despre AFI Cotroceni

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp.

AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt sala de cinema IMAX, care are cel mai mare ecran din țară, patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

Despre Eldrive România

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 1.000 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care aproximativ 300 în România.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Aplicația Eldrive România este disponibilă în și .


Proiect uriaș: 40 milioane Euro de la BEI pentru 10.500 stații de încărcare Eldrive

Rabla Plus 2023: prag de 75.000 Euro ca mașinile electrice să fie eligibile

Mașina electrică perfectă nu există încă

Cât costă o baterie de mașină electrică în 2023? S-a ajuns la circa 155 USD pentru 1 kWh


Lasa un comentariu