Acasa Nissan Aproape 500 Nissan Qashqai din Romania, rechemate in service din cauza unei bucsi a volanului

Aproape 500 Nissan Qashqai din Romania, rechemate in service din cauza unei bucsi a volanului

de Adrian Mitrea

Sigla Nissan (sursa - 0-100.ro)

Un numar de 494 unitati Nissan Qashqai comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza unei bucsi de la volan, care se poate fisura si slabi, avand drept consecinta pierderea directiei.

“Din cauza unui control insuficient al furnizorului a turnare, atunci cand apare o forta de forfecare mare la bucsa volanului, aceasta se poate fisura si slabi. In aceste conditii, atunci cand volanului ii este aplicata o forta mai mare decat cea aplicata in conditii normale de utilizare, bucsa acestuia se poate desprinde de coloana de directie si poate duce la pierderea directiei”, a anuntat Nissan Romania.

Verificarea si reparatia dureaza 10-20 de minute, in functie de rezultatul controlului. Armatura de la volan va fi verificata, iar daca se constata necesar se va inlocui volanul.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de recall, costurile reparatiei vor fi suportate de fabricant.

Pana acum, in 2015, alte rechemari in service, in Romania, au fost facute de Renault, Mercedes-Benz, Opel si Volkswagen. AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu