Acasa Revista Presei Revista presei, 7 sept.: Ce masini conduc sefii multinationalelor. Peugeot si Citroen fac masini electrice cu Mitsubishi. Mazda nu va produce masini electrice

Revista presei, 7 sept.: Ce masini conduc sefii multinationalelor. Peugeot si Citroen fac masini electrice cu Mitsubishi. Mazda nu va produce masini electrice

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Sefii companiilor multinationale de pe piata locala conduc VW Touareg sau versiuni de top ale VW Passat, in timp ce directorii din primul esalon de management (director de marketing, director financiar, director de vanzari) primesc ca masina de serviciu Audi A4 si VW Passat, arata datele studiului salarial realizat in primavara acestui an de compania de consultanta in resurse umane Mercer, scrie Ziarul Financiar.

Peugeot Citroen anticipeaza o redresare a pietei auto europene, chiar daca programul primei de casare din Germania s-a incheiat, a declarat directorul general al grupului francez, Jean-Marc Gales, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Robert Davin, vicepresedintele departamentului de cercetare si dezvoltare de la Mazda, a declarat ca marca japoneza nu are niciun plan in ceea ce priveste constructia unor masini electrice, potrivit automarket.ro.

Alianta Peugeot – Citroen va lansa la finalul lui 2010 masini electrice de clasa mini, dupa ce grupul francez a semnat un alt parteneriat cu Mitsubishi. Masinile vor fi produse in Japonia pe baza modelului i-MIEV care a fost lansat in iunie in tara asiatica la preturi de circa 33.000 euro, relateaza hotnews.ro.

Lasa un comentariu