Acasa Romania Super HUB de încărcare pentru mașini electrice în Piața Unirii din București

Super HUB de încărcare pentru mașini electrice în Piața Unirii din București

de Adrian Mitrea

Super HUB de încărcare pentru mașini electrice în Piața Unirii din București: 16 stații pot alimenta simultan 24 mașini. Aceste stații fac parte din rețeaua Eldrive România și sunt localizate la etajul 3 al parcării Unirea Shopping Center, chiar în centrul Capitalei. Până la final de 2023 primele două ore de parcare sunt gratuite, tocmai pentru a stimula utilizatorii să descopere și să folosească aceste stații.

Pentru Unirea Shopping Center găzduirea unui număr mare de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcarea sa reprezintă un pas important pentru a crește diversitatea serviciilor oferite clienților săi.

Super HUB de încărcare pentru mașini electrice în centrul Capitalei

„Ne propunem să menținem magazinul nostru în pas cu timpurile, iar acum a venit momentul să asigurăm și încărcare pentru mașini electrice, alături de partenerii noștri de la Eldrive România. Mai mult, pentru ca toți vizitatorii Unirea Shopping Center să aibă cea mai plăcută experiență la cumpărături în perioada sărbatorilor, vom oferi parcare gratuită în primele 2 ore, până la 31 Decembrie 2023”, a declarat Mihai Corlea, Director de Leasing în cadrul Unirea Shopping Center, într-un comunicat de presă.

„Eldrive România se concentrează tot mai mult pe HUB-uri de încărcare pentru mașini electrice. Asta ne-am propus pentru 2023 și asta facem. În parteneriat cu Unirea Shopping Center, am pus în funcțiune 16 stații, care pot alimenta simultan 24 de automobile”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România, într-un comunicat de presă.

Despre Unirea Shopping Center

Un reper important în peisajul comercial românesc și bucureștean încă din anii ’90, Unirea Shopping Center din Piața Unirii nr. 1, București, s-a reinventat constant. Centrul comercial are asociată o parcare cu 1.000 de locuri, chiar în centrul orașului, ceea ce face foarte atractiv amplasamentul. Unirea Shopping Center este prezent în București și Brașov.

Despre Eldrive România

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 1.000 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care peste 250 în România.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Aplicația Eldrive România este disponibilă în și .


Proiect uriaș: 40 milioane Euro de la BEI pentru 10.500 stații de încărcare Eldrive

Rabla Plus 2023: prag de 75.000 Euro ca mașinile electrice să fie eligibile

Mașina electrică perfectă nu există încă

Cât costă o baterie de mașină electrică în 2023? S-a ajuns la circa 155 USD pentru 1 kWh


Lasa un comentariu