Acasa Hyundai Hyundai Santa Fe 2021. Review conectivitate & infotainment

Hyundai Santa Fe 2021. Review conectivitate & infotainment

de Adrian Mitrea


Hyundai Santa Fe 2021, adică a patra generație, impresionează prin sistemul său multimedia complex. Conectivitatea cu telefonul mobil se poate realiza prin Apple CarPlay, iar indiferent de sursa audio selectată, instalația audio KRELL face ca audiția să fie ireproșabilă. Așadar, iată un review pentru conectivitate, infotainment și instalația audio.

Sub #destinațiicuunplin găsiți toate materialele 0-100.ro realizate cu acest Hyundai Santa Fe.

A treia parte a călătoriei mă găsește pe drumul dinspre Casa Străbunicului din Bucovina spre pensiunea Alex din Mara, Maramureș. Trecerea între cele două frumoase județe se face pe DN 18, care se ridică la standarde înalte de calitate și care, efectiv, arată ca în țările din Europa Centrală și de Vest. Vă las AICI link Google Maps cu traseul și vă recomand cu drag să-l parcurgeți când aveți ocazia.

Noul Hyundai Santa Fe 2021 și KRELL audio

Instalația audio KRELL este de departe un companion plăcut pentru urechi. Este prima dată când am ocazia să ascult un KRELL, iar acest producător american de sisteme audio premium a intrat din prima pe lista scurtă cu instalații audio pe care le admir în automobile. KRELL poate sta fără probleme la aceeași masă cu Bang & Olufsen, Harman Kardon, BOSE, MERIDIAN, Bowers & Wilkins și Burmester.

În noul Hyundai Santa Fe sunt în total zece difuzoare, dintre care unul este subwoofer. Acest sistem KRELL se remarcă printr-o claritate foarte bună și printr-un bass profund. Pentru o audiție perfectă, bass-ul trebuie să stea pe 0 sau pe negativ (-1, -2, -3) fiindcă altfel e prea puternic.

Există și o funcție Quiet Mode, care dezactivează boxele de pe spate și limitează volumul la maximum 7. Utilitatea acestei funcții se vede atunci când ai copii sau oricând un pasager din spate doarme.

Grija pentru multimedia merge până la nivelul porturilor de încărcare. Mașina beneficiază inclusiv de o priză de 220 V (pentru laptop, spre exemplu) și are și funcție de încărcare wireless pentru un telefon mobil, alături de alte patru porturi USB și două priză (brichetă) de 12 V (una în tunelul median-față, alta în portbagaj). Deci energie din belșug pentru toți ocupanții noului Santa Fe.

Pentru șofer mai sunt atractive Head-Up Display-ul color, intrumentarul de bord digital cu patru teme de afișare (skin-uri), precum și funcția de parcare din cheie (deplasează mașina înainte-înapoi folosind cheia pe post de telecomandă, când nu este nimeni în mașină).

Păstrăvărie cu de toate

Călătoria mea din acest episod se oprește la pensiunea Alex din Mara, Maramureș, unde facilitățile includ cam tot ce are nevoie un turist modern, de la mâncare delicioasă și până la un pat odihnitor, amplasat într-o construcție din lemn, acoprită cu șindrilă, care arată precum un han desprins din povești.

Dacă ajungeți vreodată la această păstrăvărie încercați neapărat ciorba de păstrăv și platoul cu de toate pentru dimineață. Nu veți regreta.

Rămâneți pe 0-100.ro să vedeți cum continuă călătoria mea alături de Hyundai Santa Fe prin România. Nu uitați să vă abonați pe YouTube în cazul în care n-ați făcut-o deja.


Realizarea acestui material a fost posibilă cu sprijinul Hyundai România, fără ca sponsorul să impună conținutul (mesajul).


Lasa un comentariu