Acasa Sport AutoFormula 1 Miki Alexandrescu a murit. Înmormântarea, Sâmbătă, 21 Martie 2020

Miki Alexandrescu a murit. Înmormântarea, Sâmbătă, 21 Martie 2020

de Adrian Mitrea

Dan „Miki” Alexandrescu, comentator sportiv al Formula 1, a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, din cauza unui infarct. El a decedat în noaptea de Joi spre Vineri (12-13 Martie 2020), iar între timp a fost transportat la București pentru înmormântare, au declarat pentru 0-100.ro apropiați ai familiei. Înmormântarea va avea loc Sâmbătă, 21 Martie.

Problemele sale cardiace erau cunoscute: fusese operat pe cord într-un spital din Paris, iar după operație a făcut un infarct care i-a fost fatal.

Miki Alexandrescu este cel mai cunoscut comentator de Formula 1 din România. El a lucrat pentru TVR în anii ’90, apoi pentru Pro TV, iar în ultima parte a vieții a colaborat cu EuroSport pentru comentariile de Formula 1.

O mare parte din cariera sa, Dan „Miki” Alexandrescu a comentat „Marele Circ”, cum este supranumită Formula 1, alături de Victor Bonifaciu.

Înmormântarea lui Dan Alexandrescu va avea loc Sâmbătă, 21 Martie, în București, după ce trupul său neînsuflețit a fost transportat în țară cu dificultate, din cauza restricțiilor generate de pandemia COVID-19.

Decesul lui Miki Alexandrescu a fost anunțat și pe pagina de Facebook a EuroSport.


A murit Miki Alexandrescu. Fostul comentator al curselor de Formula 1 avea 65 de ani și a făcut infarct în timpul unui meci de tenis jucat cu fiul său. #RIP

Publicată de Eurosport pe Joi, 19 martie 2020

Echipa 0-100.ro transmite condoleanțe familei Alexandrescu și îi mulțumește lui Miki pentru tot ce a făcut pentru publicul de Formula 1 din România.


1 comentariu

mip 28 martie 2020 - 16:49

Dumnezeu sa il ierte !

Reply

Lasa un comentariu