Acasa Renault Renault Romania lanseaza in iunie versiunea facelift a lui Captur si noua generatie Koleos

Renault Romania lanseaza in iunie versiunea facelift a lui Captur si noua generatie Koleos

de Vlad Barza

Renault New Captur (sursa - Renault)

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Geneva versiunea restilizata a SUV-ului de clasa B Captur si a adus in Europa noua generatie a SUV-ului de clasa mare Koleos, ambele modele urmand sa fie lansate in iunie pe piata locala. Pe de alta parte, pentru camioneta Alaskan, pe care Renault a anuntat ca o aduce in Europa spre final de an, nu sunt planuri de lansare in tara.

Captur a fost lansat in 2013 si si-a gasit peste 700.000 de clienti in Europa de atunci, anul trecut fiind cel mai vandut SUV de clasa mica, cu un total de peste 215.000 unitati.

La Captur facelift au fost extinse posibilitatile de personalizare, existand sase pachete pentru interior si cinci pentrun exterior. „Captur a fost reproiectat pentru a se incadra in noua linie de design propusa de fratele sau mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenata, primind o noua banda cromata. Bara de protectie include noi elemente de design, care subliniaza personalitatea aventuriera a modelului Captur. Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: doua de 16′,si doua de 17′,

Noul model propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution si sistemul R & Go, disponibil de la nivelul de intrare in gama. Pentru prima data in segmentul sau, Renault ofera sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning” si sistemul „Easy Park Assist”, ambele disponibile pe versiunile superioare.

SUV-ul de clasa medie Koleos a fost lansat in 2008 si si-a gasit aproape 100.000 de unitati, cel mai bun an fiind 2009, cu peste 21.000 de unitati.

Dezvaluit la Beijing, in aprilie 2016 si comercializat in Australia, Turcia, tarile din Golf si in unele tari din America de Sud si Asia, Noul Koleos va fi lansat in Romania in iunie 2017.

Compania spune ca noul model este un SUV de segment D, cu design impunator, tractiune integrala si aptitudini in teren accidentat, avand garda la sol de 210 mm, „Noul model combina stilul robust de SUV cu rafinamentul si confortul unei berline”, spune Renault.

In functie de nivelul de echipare, clientii vor putea alege o tapiterie din textil sau piele, bare de acoperis din aluminiu, card „maini libere”, asistenta la parcare fata si spate, sistemul multimedia R-Link 2 cu ecran tactil de 7″, harta Europei, Bluetooth, radio digital. Pe versiunile de echipare superioare, noul SUV ofera jante din aliaj de 18”, faruri cu tehnologie LED Pure Vision, tapiterie din piele Riviera Noir Titane, Gris Platine sau Marron Sienne si ambianta luminoasa interioara, camera de marsarier si R-LINK 2 cu un ecran tactil de 8.7′, sistemul „Easy Park Assist” si sistemul audio Bose.

Renault Koleos Initiale Paris (sursa - Renault)

Lasa un comentariu