Acasa Rolls-Royce Clientii de Rolls-Royce vor sa cumpere masini grele: Se inghesuie sa cumpere actualul Phantom, inainte ca noua generatie sa apara

Clientii de Rolls-Royce vor sa cumpere masini grele: Se inghesuie sa cumpere actualul Phantom, inainte ca noua generatie sa apara

de Adrian Mitrea

Caroserie Rolls-Royce Phantom (sursa - Rolls-Royce)

Clientii Rolls-Royce au comandat toate cele 50 de masini colectionabile Phantom Coupe si Drophead Coupe Zenith pe care compania auto de lux britanica a anuntat ca le mai produce pana la finalul anului 2016. Dar, pentru ca cererile din partea clientilor si dealerilor sunt foarte numeroase, modelul Phantom va continua sa fie produs si in 2017, desi planurile initiale prevedeau finalul carierei modelului la 31 decembrie 2016. Intre timp continua dezvoltarea celei de-a 8-a generatii Phantom, care va fi lansata in 2018, avand caroserie din aluminiu, mai usoara.

“Nivelul urias al cererii pentru Phantom VII, pe care il vom satisface cu succes in 2017, arata clar faptul ca adevaratii clienti ai luxului, cumparatori de Rolls-Royce, nu accepta compromisuri cand vine vorba despre achizitia unei masini de super-lux si ca nu vor fi sedusi de marcile de lux de volum. Sunt bucuros si fericit sa confirm ca noul Phantom este pe drum si va fi un Phantom contemporan si frumos, potrivit rolului sau de exponent al luxului mondial”, a declarat Torsen Muller-Otvos, directorul general executiv (CEO) al Rolls-Royce Motor Cars.

Marca de lux britanica Rolls-Royce, parte a BMW Group, a anuntat in ianuarie 2016 ca incepand din 2018 va lansa noi modele bazate pe o arhitectura din aluminiu, cu mari beneficii in ceea ce priveste reducerea greutatii, cresterea performantelor dinamice si reducerea consumului de carburant.

Testarea noii platforme si caroserii din aluminiu a demarat la inceput de 2016, iar masini Rolls-Royce camuflate vor putea fi vazute in diverse colturi ale lumii pe drumurile publice.

Cel mai nou model din gama Rolls-Royce este Dawn, iar cel mai vechi este Phantom (lansat in 2003 in versiune de caroserie sedan, in 2007 in varianta coupe si in 2008 in varianta decapotabila). Acesta din urma urmeaza sa fie si primul care va beneficia de noua arhitectura din aluminiu, fiind si varful de gama al Rolls-Royce.

Marca de lux britanica a confirmat si lansarea unui SUV.

Lasa un comentariu