Acasa Citroen VIDEO, FOTO: Noul Citroen C3 se prezinta. Are camera video integrata pentru monitorizarea traficului

VIDEO, FOTO: Noul Citroen C3 se prezinta. Are camera video integrata pentru monitorizarea traficului

de Adrian Mitrea

Citroen C3 2016 (sursa - Citroen)

Citroen incearca o reteta diferita in segmentul B prin prezentarea noii generatii Citroen C3. Masina de clasa mica a marcii auto franceze Citroen imprumuta elemente de stil de la fratele mai mare Citroen C4 Cactus si tehnologii care-l evidentiaza in segment, cum ar fi sistemul CitroenConnectedCam – o camera HD integrata care permite distribuirea directa a fotografiilor si a videoclipurile realizate in timpul calatoriei.

„Noul C3 poseda toate trasaturile de personalitate ale marcii Citroen, dar si toate calitatile necesare pentru a da marcii un nou impuls. O provocare majora pentru un best-seller, care reprezinta deja aproximativ una din cinci masini Citroen vandute in Europa. Autovehicul confortabil, cu o personalitate reala, C3 este gata sa atraga noi clienti aflati in cautarea unei masini moderne de caracter”, a declarat Linda Jackson, directorul executiv al marcii Citroen.

In ceea ce priveste exteriorul bi-ton exista posibilitatea de a alege una dintre cele trei culori de plafon, pe langa designul proiectoarelor de ceata, a oglinzilor laterale, a conturului lunetei si a airbump-urilor (insertiile din cauciuc-perna de aer – n.r.).

La interior clientii pot alege unul din cele patru pachete cu tonuri diferite.

Citroen promite scaune foarte confortabile in noul C3, plafon din sticla (standard sau optional, in functie de versiune) si un sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch.

Camera video integrata in parbriz (tehnologia CitroenConnectedCam) poate furniza imagini din calatorie, fie ca este vorba despre peisaje frumoase, fie ca este vorba despre situatii mai putin placute, cum este un accident. In acest mod soferii nu trebuie sa mai monteze o camera pe parbriz, o are deja masina. Exista, de asemenea, camera video pentru marsarier, functie de avertizare la parasirea benzii de circulatie si supravegherea unghiului mort.

Gama de motorizari include propulsoare pe benzina PureTech si turbo diesel BlueHDi consacrate pe alte modele PSA Peugeot Citroen.

Noul Citroen C3 va incepe sa fie comercializat in ultimul trimestru din acest an, concurand pe piata cu modele precum Dacia Sandero Stepway si Volkswagen Polo Cross.

Din 2002, cand a fost lansata prima generatie C3, si pana in prezent, au fost comercializate 3,6 milioane de automobile Citroen C3 in intreaga lume. Unul din cinci automobile Citroen livrate este un C3.

Lasa un comentariu