Acasa Revista Presei Revista presei, 8 iun: Audienta noului Top Gear, la jumatate fata de vechiul show. Bridgestone cumpara Speedy France

Revista presei, 8 iun: Audienta noului Top Gear, la jumatate fata de vechiul show. Bridgestone cumpara Speedy France

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ford a prezentat la Koln, in Germania, noua linie de echipare ST pentru modele Fiesta si Focus, care se adreseaza celor care isi doresc aspectul sportiv al modelelor ST pe motorizari economice si la preturi accesibile, potrivit Wall-Street.ro.

Audienta celui de-al doilea episod a noului sezon din Top Gear a fost la jumatate comparativ cu media obtinuta de emisiunea britanica in epoca lui Jeremy Clarkson, relateaza Automarket.ro.

Christian von Albrichsfeld, directorul Continental Romania, care are aproape 17.000 de angajati in Romania, spune ca elevii trebuie evaluati anual, iar faptul ca dupa 12 ani jumatate nu iau BAC-ul reprezinta un dezastru, scrie Ziarul Financiar.

Peugeot prezinta conceptul Racing L500 R Hybrid, titreaza voom.ro.

Bridgestone anunta planul de achizitie in procent de 100% a Speedy France, companie lider de vanzari si service auto, fiind una dintre cele mai importante retele de anvelope din Franta, potrivit informatiiauto.ro.

Smart ForTwo Cabrio este disponibil si cu o transmisie manuala, noteaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu