Acasa Great Wall VIDEO: Great Wall H6 in actiune. Cum arata si cum accelereaza SUV-ul chinezesc asamblat in Bulgaria

VIDEO: Great Wall H6 in actiune. Cum arata si cum accelereaza SUV-ul chinezesc asamblat in Bulgaria

de Adrian Mitrea

Great Wall H6 (sursa - ThrottleChannel.com)

Great Wall H6, SUV-ul chinezesc asamblat in uzina Litex Motors in Bulgaria, este disponibil cu doua motorizari, una diesel si una pe benzina, ambele turbo. Iata cum arata, cum suna si cum accelereaza versiunea Great Wall H6 2.0 TCI, adica turbo diesel de 105 kW/143 CP si 310 Nm.

Impresii de la volanul lui Great Wall H6 poti citi AICI, iar specificatii complete ale masinii din imagini pot fi consultate AICI.

Great Wall H6 se remarca printr-o calitate buna a fabricatiei si a materialelor, suspensii bune si tinuta de drum echilibrata, plus spatiu foarte generos pentru pasageri, ergonomie buna si o compartimentare interesanta a portbagajului, cu o polita care il poate separa pe din doua. Tehnologii moderne, precum acces si pornire fara cheie, trapa actionata electric si camera vide pentru marsarier se regasesc in echiparea masinii – standard sau optional, in functie de nivelul de echipare. Sistemul start/stop pentru motor se remarca prin faptul ca poate tine motorul oprit chiar si 20 de minute.

Masina dispune de suspensii independente pentru fiecare roata in parte, iar unele elemente mecanice sunt din aluminiu.

In sens negativ se remarca sistemul de infotainment bazat pe Android care face dificila reglarea orei/datei si redarea muzicii de pe telefon (de pe stick functioneaza corect), sistemul de directie prea moale si faptul ca avertizarea vizuala si sonora pentru depasirea a 120 km/h se poate dezactiva doar la dealer, nu din meniul masinii.

Masina din imagini este varf de gama si are un pret cu TVA de circa 23.000 euro, o lista impresionanta de dotari standard si optionale, 3 ani garantie sau 100.000 km. Modelul concureaza pe piata cu SUV-uri compacte precum Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan si Hyundai Tucson.

Reprezentantul local al Great Wall este Alexandros Motors.

Lasa un comentariu