Acasa Renault Renault recheama in service Clio, Megane si Fluence vandute in Romania. Probleme cu eleronul si cu suruburile de la roti

Renault recheama in service Clio, Megane si Fluence vandute in Romania. Probleme cu eleronul si cu suruburile de la roti

de Adrian Mitrea

Renault Clio IV (sursa - 0-100.ro)

Renault recheama in service 22 de automobile Renault Clio IV GT si Renault Clio IV R.S. din cauza ca eleronul se poate desprinde de pe masina, iar 107 masini Clio IV, Megane si Fluence sunt rechemate din cauza faptului ca suruburile de la roti pot fi stranse necorespunzator.

“Renault a identificat posibilitatea desprinderii eleronului de pe vehicul”, spune producatorul auto francez, adaugand ca in Romania sunt vizate 22 de masini Clio IV GT si Clio IV R.S. de aceasta campanie de rechemare in service.

Reparatia consta in refixarea eleronului si aproximativ doua ore si jumatate in cazul in care se va inlocui eleronul.

In cazul modelelor Megane Generation, Clio IV si Fluence – in total 107 masini – producatorul auto francez spune ca va verifica cuplul de strangere pentru suruburile de la roti, existand riscul ca acestea sa fie slabite din fabrica. Verificarea dureaza circa 30 de minute.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu