Acasa Ford Vanzarile de Ford Mustang din Romania au depasit cu aproape 40% tinta producatorului

Vanzarile de Ford Mustang din Romania au depasit cu aproape 40% tinta producatorului

de Adrian Mitrea

Lansare Ford Mustang la Motor Park Romania (foto - Dragos Savu)

In Europa si in Romania Ford Mustang se bucura de cerere peste asteptari, iar la cote ridicate de afla si numarul de masini cu motoare mari, V8 de 5 litri, comercializate pana acum. Ford Mustang poate fi vazut si cumparat in Romania doar de la doi dealeri, Ford BDT si Ford Tiriac Auto Baneasa.

In Romania au fost comandate 58 de masini in doar cateva luni, inainte ca modelul sa ajunga in showroom. Tinta Ford Romania era de 40 de unitati pentru acest an, fiind deci depasita cu aproape 40%.

Dintre aceste masini, 80% sunt echipate cu motor de 2,3 litri EcoBoost de 317 CP (46 unitati), iar 20% (circa 12 exemplare) au fost comandate cu motorul V8 de 5 litri si 422 CP, potrivit datelor Ford Romania.

Cifrele pe Europa arata ca au fost comandate 2.200 automobile Mustang pe acest continent, dintre care 60% cu motor 2.3 EcoBoost si 40% cu motor V8.

In listele de preturi pentru Romania masina este acum mai scumpa cu 2.000 Euro fata de preturile anuntate inainte de lansare, scumpire pusa de oficialii Ford Romania pe seama diferentelor de curs valutar dintre dolar si euro.

Ford Mustang a fost lansat in Romania in prima saptamana din septembrie, pe circuitul Motor Park Romania de la Adancata.

Lansare Ford Mustang la Motor Park Romania (foto - Dragos Savu)

0-100.ro a publicat in iunie 2015 primele impresii de la volanul noului Ford Mustang. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video, mai jos.

Lasa un comentariu