Acasa Nissan Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

de Adrian Mitrea

Buton Start/Stop Nissan Note (sursa - 0-100.ro)

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor (in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia „apasat”. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

„In situatii foarte rare, la pornirea motorului, butonul pentru pornirea acestuia poate ramane apasat fara ca acesta sa mai revina in pozitia initiala. Daca se continua utilizarea vehiculului in aceste conditii, se poate activa functia de oprire de urgenta a motorului, provocand oprirea motorului fara interventia soferului”, a anuntat Nissan.

Durata de reparatie a butonului dureaza circa o jumatate de ora. In Romania sunt vizate de acest recall 58 de automobile Juke, Micra si Note.

Pana acum, in 2015, alte rechemari in service, in Romania, au fost facute de Volvo, Mitsubishi, Toyota, Renault, Opel, Honda, Mercedes-Benz, Opel si Volkswagen. AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu