Acasa Evenimente FOTO: Salonul Auto Moto 2015 – multe masini de showroom la un loc, automobile clasice, motociclete si accesorii

FOTO: Salonul Auto Moto 2015 – multe masini de showroom la un loc, automobile clasice, motociclete si accesorii

de Adrian Mitrea

Salonul Auto Moto 2015 (sursa - 0-100.ro)

Salonul Auto Moto (SAM) din Piata Constitutiei, Bucuresti, si-a deschis oficial portile miercuri, 1 aprilie, si va fi deschis pana duminica, 5 aprilie, pretul unui bilet fiind de 15 lei in timpul saptamanii si 20 lei in weekend. Persoanele care au donat sange in acest an au intrare gratuita. Reteta acestui eveniment este deja cunoscuta din anii anteriori: multe masini de showroom ale mai multor marci aduse laolalta, masini clasice, motociclete si standuri dedicate accesoriilor si serviciilor auto. Singura premiera nationala de la SAM 2015 este Fiat 500X, iar fata de editiile din alti ani gama de masini clasice a castigat in calitate si numar de exponate prin implicarea Tiriac Collection.

Cel mai mare spatiu de la SAM 2015 este ocupat de Grupul Radacini, care este prezent cu toate marcile din portofoliu: Opel, Mazda, Citroen, Suzuki, Volkswagen.

Din portofoliul AutoItalia sunt prezente marcile Fiat, Alfa Romeo, Maserati, Abarth. Dealerul Autoklass a adus marcile Mercedes-Benz si smart, iar dealerul Avia Motors are Skoda si SEAT.

Alte marci prezente sunt Kia, Mitsubishi, BMW Motorrad, Ducati, Kawasaki si Triumph.

Partea de masini clasice este acoperita de Tiriac Collection. Fiindca galeria din Otopeni este inchisa momentan pentru extindere si renovare, cateva masini rare din colectia omului de afaceri Ion Tiriac pot fi admirate la SAM 2015. Sunt expuse exemplare ca Pierce Arrow Model B din 1930, Duesenberg Model J Torpedo Berline Convertible, Chrysler Imperial, Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon, Bugatti Type 57 Coach Ventoux, Porsche 356B.

In sfarsitul de saptamana 4-5 aprilie traficul rutier va fi complet oprit pe Bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei, si pe Bulevardul Libertatii. Acest lucru se intampla deoarece pe aceste segmente de drum vor defila masini de epoca, motociclete si masini de competitie. Vor exista si demonstratii de drift, executate de Sorin Ene.

Lasa un comentariu