Acasa Maserati Maserati va avea tehnologie Airbus

Maserati va avea tehnologie Airbus

de Adrian Mitrea

Wulf Hoeflich si Harald Wester (sursa - Maserati)

Maserati a semnat un protocol cu Airbus pentru a accesa inovatiile acestei din urma companii, specializata in aeronautica si servicii conexe. Practic, Maserati va beneficia de inovatiile Airbus din domenii precum procese de productie, integrarea de sisteme, metale si altele.

“Am dezvoltat cadrul pentru transfer de tehnologie (Technology Transfer Framework) cu lideri precum Maserati in minte si am oferit experienta noastra unui numar limitat de potentiali parteneri”, a declarat Wulf Hoeflich, seful diviziei de licentiere a tehnologiei, in cadrul Airbus Group.

Negocierile pentru acest parteneriat au fost purtate de Harald Wester, directorul general executiv (CEO) al Maserati, si de Wulf Hoeflich din partea Airbus.

Prin acest acord, Maserati vrea sa studieze tehnologii Airbus care pot deveni revolutionare atunci cand sunt aplicate in conceptia si productia de automobile.

Maserati face parte din grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA) din 2005 si a luat fiinta pe 1 decembrie 1914.

Grupul Airbus este format din Airbus, Airbus Defense and Space si Airbus Helicopters. Grupul are 138.000 de angajati la nivel mondial si venituri de 57,6 miliarde euro pe an (2013).

Lasa un comentariu