Acasa BMW VIDEO: Noul BMW X5 castiga respectul motociclistilor si al trenurilor

VIDEO: Noul BMW X5 castiga respectul motociclistilor si al trenurilor

de Adrian Mitrea

BMW X5 2013 (sursa - BMW)

„Respectul nu se impune, se castiga”, este mesajul transmis de cea mai noua campanie publicitara a BMW, dedicata noului X5. Un BMW X5 primeste prioritate de la motociclisti si de la un tren, cand SUV-ul german nu ar avea in mod normal dreptul sa treaca. Vocea ii apartine lui Florin Piersic Jr.

„Noua campanie se va desfasura pe print, on-line si TV si are ca element principal un nou spot TV. Scenariul noului spot TV vorbeste despre imaginea si statutul de care se bucura noul model. Un posesor de BMW X5 primeste prioritate in cele mai neasteptate situatii, cu o surpriza pregatita pentru final. Vocea lui Florin Piersic Jr., care colaboreaza in premiera cu BMW la un astfel de proiect, da un plus de caracter si autenticitate campaniei si o face sa iasa in evidenta”, a anuntat BMW Group Romania.

Pana nu demult vocea pentru spoturile publicitare ale BMW pentru Romania apartinea lui Marcel Iures, insa acesta colaboreaza mai nou cu Mercedes-Benz.

„Intr-o lume din ce in ce mai agresiva, BMW ruleaza fin. Iar cine se aseamana, se–aduna”,  a declarat Florin Piersic Jr.

Pe larg despre noul BMW X5 poti citi AICI.

click aici pentru galeria foto cu noul BMW X5

8 comentarii

Null 21 ianuarie 2014 - 11:26

Sa vezi acum posesori de X5 care cred ca masina vine cu drept de prioritate inclusa…

Totusi sa aiba grija sa nu pateasca precum cel cu Bentley-ul. 😉

Reply
gogu 21 ianuarie 2014 - 11:45

O reclama foarte proasta. Ce-o sa inteleaga cocalarul roman, ca de acum nu mai are o stea in frunte, are doua??? Toata lumea acorda prioritate manelistului cu X5, nu???

Reply
Alex 21 ianuarie 2014 - 12:27

Aha… de aceea soferii de BMW X5 nu acorda prioritate si nu semnalizeaza schimabarea directiei de mers. Macar acum e oficiala treaba.

Reply
dan 21 ianuarie 2014 - 14:13

nepotrivita pentru ce reprezinta X5-ul si posesorul in romanica:)

Reply
Emi 22 ianuarie 2014 - 10:24

Lasa ca ma fac eu mare si-mi iau un ARO si-l ranforsez, vedem atunci cine da prioritate. 🙂

Reply
trilala 22 ianuarie 2014 - 15:54

Da, in Rromania se pare ca masina face pe om. Nu demult mi-am cumparat o masina dupa care multa lume intoarce privirea si dintr-o data am vazut ca multi cocolari imi acorda prioritate cu benzul sau bemveul, iar asta nu se intampla cand conduceam frantuzoaica. Chiar zilele trecute gorilele dintr-o masina de "securitate" mi-au multumit ca le-am lasat in fata (am incetinit sa poata schimba banda), tot aceleasi care inainte claxonau si iti taiau calea fara nici un scrupule.

Reply
Dodo 22 ianuarie 2014 - 17:48

Ma mir ca nu s-au oprit si apele din rau sa-l lase sa treaca 🙂

Reply
Nea Caisa 22 ianuarie 2014 - 18:39

De mult nu am auzit o voce mai inexpresivă ca asta din clip. Nu mă mir, Piersic jr. e la fel de slab ca actor pe cât a fost taica-su de afemeiat.

Reply

Lasa un comentariu