Acasa BMW VIDEO: Noul BMW X5 castiga respectul motociclistilor si al trenurilor

VIDEO: Noul BMW X5 castiga respectul motociclistilor si al trenurilor

de Adrian Mitrea

BMW X5 2013 (sursa - BMW)
BMW X5 2013 (sursa - BMW)

„Respectul nu se impune, se castiga”, este mesajul transmis de cea mai noua campanie publicitara a BMW, dedicata noului X5. Un BMW X5 primeste prioritate de la motociclisti si de la un tren, cand SUV-ul german nu ar avea in mod normal dreptul sa treaca. Vocea ii apartine lui Florin Piersic Jr.

„Noua campanie se va desfasura pe print, on-line si TV si are ca element principal un nou spot TV. Scenariul noului spot TV vorbeste despre imaginea si statutul de care se bucura noul model. Un posesor de BMW X5 primeste prioritate in cele mai neasteptate situatii, cu o surpriza pregatita pentru final. Vocea lui Florin Piersic Jr., care colaboreaza in premiera cu BMW la un astfel de proiect, da un plus de caracter si autenticitate campaniei si o face sa iasa in evidenta”, a anuntat BMW Group Romania.

Pana nu demult vocea pentru spoturile publicitare ale BMW pentru Romania apartinea lui Marcel Iures, insa acesta colaboreaza mai nou cu Mercedes-Benz.

„Intr-o lume din ce in ce mai agresiva, BMW ruleaza fin. Iar cine se aseamana, se–aduna”,  a declarat Florin Piersic Jr.

Pe larg despre noul BMW X5 poti citi AICI.

click aici pentru galeria foto cu noul BMW X5

8
Lasa un comentariu

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Nea CaisaDodotrilalaEmidan Recent comment authors
  Subscribe  
noi vechi
Notifica-ma despre
Null
Cititor
Null

Sa vezi acum posesori de X5 care cred ca masina vine cu drept de prioritate inclusa…

Totusi sa aiba grija sa nu pateasca precum cel cu Bentley-ul. 😉

gogu
Cititor
gogu

O reclama foarte proasta. Ce-o sa inteleaga cocalarul roman, ca de acum nu mai are o stea in frunte, are doua??? Toata lumea acorda prioritate manelistului cu X5, nu???

Alex
Cititor
Alex

Aha… de aceea soferii de BMW X5 nu acorda prioritate si nu semnalizeaza schimabarea directiei de mers. Macar acum e oficiala treaba.

dan
Cititor
dan

nepotrivita pentru ce reprezinta X5-ul si posesorul in romanica:)

Petre-Emanoil Dragomir
Membru

Lasa ca ma fac eu mare si-mi iau un ARO si-l ranforsez, vedem atunci cine da prioritate. 🙂

trilala
Cititor
trilala

Da, in Rromania se pare ca masina face pe om. Nu demult mi-am cumparat o masina dupa care multa lume intoarce privirea si dintr-o data am vazut ca multi cocolari imi acorda prioritate cu benzul sau bemveul, iar asta nu se intampla cand conduceam frantuzoaica. Chiar zilele trecute gorilele dintr-o masina de "securitate" mi-au multumit ca le-am lasat in fata (am incetinit sa poata schimba banda), tot aceleasi care inainte claxonau si iti taiau calea fara nici un scrupule.

Dodo
Cititor
Dodo

Ma mir ca nu s-au oprit si apele din rau sa-l lase sa treaca 🙂

Nea Caisa
Cititor
Nea Caisa

De mult nu am auzit o voce mai inexpresivă ca asta din clip. Nu mă mir, Piersic jr. e la fel de slab ca actor pe cât a fost taica-su de afemeiat.