Acasa Saloane Auto VIDEO: Volvo Concept XC Coupe ne da indicii despre cum va arata inlocuitorul lui XC90

VIDEO: Volvo Concept XC Coupe ne da indicii despre cum va arata inlocuitorul lui XC90

de Adrian Mitrea

Volvo Concept XC Coupe (sursa - Volvo)

Volvo aduce in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Detroit din 2014, Concept XC Coupe, care ne da indicii despre cum va arata SUV-ul care va inlocui actualul XC90. Volvo Concept XC Coupe este al doilea concept dintr-o serie de trei concepte care arata posibilitatile pe care Volvo le are cu noua sa platforma modulara, cea care va sta la baza masinilor sale medii si mari.

Primul concept dintre cele trei a fost Volvo Concept Coupe, al doilea este, iata, acest Volvo Concept XC Coupe, iar al treilea va fi dezvaluit tot in 2014, fie la Salonul Auto de la Geneva (primavara), fie la Salonul Auto de la Paris (toamna).

Volvo Concept XC Coupe va fi dezvaluit in premiera mondiala la Detroit pe 13 ianuarie 2014, insa informatii complete si poze vor fi difuzate pe 8 ianuarie.

Despre acest nou concept Volvo spune ca vine sa continue traditia modelelor Cross Country si XC lansate incepand cu anul 1997.

Volvo XC90 a fost lansat in 2003 si a suferit de atunci doua facelift-uri majore. Aflat de zece ani pe piata, Volvo XC90 este cel mai vechi automobil din gama Volvo actuala.

Schita Volvo Concept XC Coupe (sursa - Volvo)

 

Schita Volvo Concept XC Coupe (sursa - Volvo)

Lasa un comentariu