Acasa Alfa Romeo Proprietari si pasionati de Alfa Romeo se intalnesc in perioada 19-21 iulie la Sighisoara: AlfaFest 2013

Proprietari si pasionati de Alfa Romeo se intalnesc in perioada 19-21 iulie la Sighisoara: AlfaFest 2013

de Adrian Mitrea

AlfaFest (sursa - AlfaClub Romania)

Peste 50 de proprietari si pasionati de Alfa Romeo, cu circa 30 de masini, isi dau intalnire in Sighisoara in perioada 19-21 iulie, aceasta fiind a opta editie a Festivalului National AlfaClub Romania: AlfaFest 2013. In ziua de sambata, 20 iulie, masinile vor face un tur de onoare pe strazile Sighisoarei, iar apoi vor poposi in Piata Octavian Goga.

„Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa cu Cerb sau cea Venetiana sunt doar cateva din reperele ce dezvaluie locatia aleasa de posesorii pasionati de Alfa Romeo din Romania. Timp de doua zile, acest veritabil muzeu-oras va oferi o imagine inedita – zeci de masini cu spirit urban si design modern vor face o incursiune in timp, in atmosfera medievala de acum cateva sute de ani”, au anuntat organizatorii.

Sambata va fi zi de parada, iar ziua de duminica este rezervata sportivitatii si cailor putere. Astfel, pe circuitul de la Prejmer, participantii la Festivalul National AlfaClub Romania vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul de a pilota.

Cu peste 5.000 de membri pe forum si peste 7.000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de sapte ani, locul de intalnire al pasionatilor de Alfa Romeo. Ca orice proiect, AlfaClub Romania a pornit timid, mai intai ca simplu forum online, pentru ca mai tarziu sa devina o asociatie non-profit cu planuri din ce in ce mai ambitioase.

Dupa nenumarate intalniri saptamanale in mai toate orasele mari ale tarii si dupa sase evenimente AlfaFest nationale, AlfaFest 2013 s-a putut lauda cu primele participari internationale. Evenimentul s-a desfasurat pe vestitul Transfagarasan si a atras pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia si Slovenia.

AlfaFest 2013 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania si sustinut de CarsCup.

Lasa un comentariu