Acasa Alfa Romeo SUV-ul Maserati si probabil un viitor SUV Alfa Romeo vor fi produse in cea mai avansata uzina Fiat din Italia, Mirafiori

SUV-ul Maserati si probabil un viitor SUV Alfa Romeo vor fi produse in cea mai avansata uzina Fiat din Italia, Mirafiori

de Adrian Mitrea

Maserati Kubang concept (sursa - 0-100.ro)

Grupul Fiat va produce un SUV Maserati, si posibil si un viitor SUV Alfa Romeo, in cea mai avansata uzina a Grupului, Mirafiori, amplasata in Torino, Italia, scrie Automotive News citand surse din randul sindicalistilor.

Seful Fiat, Sergio Marchionne, a declarat ca in uzina Mirafiori vor fi produse masini Alfa Romeo si Maserati, insa nu a specificat ce modele.

Adaugarea celor doua SUV-uri pe liniile de fabricatie din uzina italiana va contracara scaderea gradului de utilizare al uzinei, din cauza crizei si a scaderii cererii de autovehicule.

Primul SUV Maserati, asteptat pe piata in 2014, este inspirat din conceptul Kubang si ar putea purta numele Levante in varianta de serie. Acest model va avea la baza un Jeep Grand Cherokee si va concura cu Porsche Cayenne la varful segmentului de SUV-uri premium.

SUV-ul Alfa Romeo, despre care nu exista indicii despre design, este asteptat pe piata in 2015.

Lasa un comentariu