Acasa Hyundai Hyundai Motor Europe are un nou presedinte si director general executiv, Byung Kwon Rhim

Hyundai Motor Europe are un nou presedinte si director general executiv, Byung Kwon Rhim

de Adrian Mitrea

Byung Kwon Rhim (sursa - Hyundai)

Byum Kwon Rhim, pana acum presedinte si director general executiv (CEO) al Hyundai Motor Rusia, a preluat aceleasi in functii in cadrul Hyundai Motor Europe (HME), succedandu-i lui Tak Uk Im. Acesta din urma isi continua activitatea in cadrul Hyundai Motor Company in calitate de coordonator al diviziei de operatiuni internationale.

Prioritatile Hyundai pentru Europa raman consolidarea calitatii de produs si cresterea satisfactiei clientilor, a anuntat compania auto sud-coreeana.

HME a devenit in la 1 ianuarie 2012 membru al Asociatiei Constructorilor Auto Europeni (ACEA). Astfel, dupa o prezenta de peste 40 de ani in Europa, coreenii de la Hyundai au aderat la cea mai puternica organizatie auto de pe Continent, fondata in 1991. Hyundai a fost prima companie coreeana producatoare de masini care a devenit membra ACEA.

Sediul central al HME este in Offenbach, Germania, si coordoneaza activitatile de marketing, vanzari si post-vanzari din toate tarile europene. Hyundai detine si o fabrica in Cehia, la Nosovice, unde in prezent produce peste 50% din masinile pe care le livreaza in Europa.

Lasa un comentariu