Acasa Hyundai Importatorul Hyundai in Romania anunta un nou director general, Teodor Brusalis, si lanseaza i20 restilizat de la 9.862 euro cu TVA

Importatorul Hyundai in Romania anunta un nou director general, Teodor Brusalis, si lanseaza i20 restilizat de la 9.862 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Hyundai i20 2012 (sursa - Hyundai)

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, are un nou director general, Teodor Brusalis, care il inlocuieste pe Dragos Magdalina, care paraseste compania. Totodata, importatorul Hyundai pe plan local a anuntat ca incepe sa comercializeze din iulie o versiune restilizata a masinii de oras i20, care are un pret de pornire cu TVA de 9.862 euro.

Brusalis lucreaza de 14 ani domeniul auto si a activat doar in cadrul Grupului Tiriac, la Romcar, fostul importator Ford, si, in ultimii doi ani, la Hyundai Auto Romania.

Din noua sa functie, Teodor Brusalis conduce activitatea generala de import si coordoneaza reteaua de retail Hyundai la nivel national, alcatuita din 40 de centre de distributie.

Noutatile importante ale Hyundai pentru acest an sunt noul i30, deja lansat, i20 restilizat (facelift) si noul Santa Fe, care va aparea in showroom-urile din Romania in toamna.

Hyundai i20 facelift vine cu doua motorizari pe benzina (1,2 litri de 85 CP si 1,4 litri de 90 CP) doua turbo diesel (1,4 litri de 90 CP si 1,1 litri de 75 CP – disponibila la o data ulterioara in acest an). Pentru i20 sunt disponibile doua versiuni de echipare, Comfort si Highway, cu pornire de la 9.862 euro cu TVA.

click aici pentru galeria foto

i20 are bare de protectie reproiectate care adauga 55 mm la lungimea automobilului (3.995 mm in total), un interior revizuit, iar in total Hyundai spune ca a schimbat la acest model peste 300 de componente, ceea ce inseamna ca masina beneficiaza de imbunatatiri substantiale.

Hyundai i20 concureaza in segmentul B (clasa mica) cu modele precum Dacia Sandero, Renault Clio, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Citroen C3, Seat Ibiza, Peugeot 208, Fiat Grande Punto, Chevrolet Aveo, Honda Jazz, Kia Rio, Nissan Micra, Suzuki Swift si Opel Corsa.

Teodor Brusalis (sursa - Hyundai Auto Romania)

2 comentarii

Emanuel 4 februarie 2022 - 14:52

Buna
Am si eu o nelamurire va rog
Am comandat o masina de la hyundai timisoara in luna iunie 2021 si inca nu am primit masina
Din pacate nu am cu cine vorbi aici la magazin in timisoara
De fiecare data cind sun nimeni nu stie nimic
Din cauza ca am facut mai multe reclamatii la hyundai ma gindesc sa nu mi se faca totul intentionat si sa tina masina la ei
Am sunat de zeci de ori , am trimis email-uri chiar si la fabrica in cehia dar din oacate email-ul aa juns la bucuresti si nu in cehia si raspunsul de fiecare data nimeni nu stie nimic
Stie cineva cum pot afla mai multe informatii despre masina ?
Am doar ID – ul de cind am comandato

Reply
Gal Ilie zoltan 22 decembrie 2022 - 16:18

Am plătit avansul pe 25 ian.2022,mi-au spus ca durează 7-8luni pana vine mașina,care nu a venit nici acum.CE se-ntâmplă de ce va bateți joc de clienți.

Reply

Lasa un comentariu