Acasa Nissan Nissan recheama pentru verificari 49 de masini Juke in tara

Nissan recheama pentru verificari 49 de masini Juke in tara

de Vlad Barza

Nissan Juke (sursa - 0-100.ro)

Nissan Romania a initiat o actiune de recall pentru 49 de masini Juke la care pot aparea probleme la o conducta de admisie aer care, daca va fi nevoie, ar putea fi inlocuita in circa 20 de minute. Ca urmare a problemei, in cazuri extreme, in conditii de viteza redusa, motorul se poate opri, nemaiputand fi pornit, Printre marcile care au facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Porsche, Renault si Chevrolet.

Nissan a identificat o posibila desprindere a captorului de presiune turbocompresor de pe conducta de admisie aer. Ca urmare, captorul de presiune poate masura eronat si se poate aprinde martorul de motor in tabloul de bord. In cazuri extreme, in conditii de viteza redusa, motorul se poate opri, nemaiputand fi repornit, se precizeaza in documentele trimise catre autoritatile de protectie a consumatorului.

click aici pentru poze cu Nissan Juke

La service se va face o verificare a conductei de admisie aer si, daca se considera necesar, va fi inlocuita in circa 20 de minute.

Printre marcile care au facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Porsche, Renault si Chevrolet.

In ianuarie, Nissan demara o rechemare pentru 144 de masini din modelele Qashqai si X-Trail la care puteau aparea probleme la calculatorul de directie asistata. Nissan a initiat la final de iunie 2011 o actiune de rechemare pentru mai bine de o mie de masini modelul Navara la care era posibil sa apara fisuri la spitele jantelor din aluminiu.

0-100.ro a publicat in noiembrie 2010 un test drive cu Nissan Juke. Poti reciti articolul complet AICI sau urmari doar varianta video, mai jos.

Lasa un comentariu