Acasa Revista Presei Revista presei, 17 ian: Fiat 500 limuzina. Bentley vrea sa profite de lichidarea Maybach

Revista presei, 17 ian: Fiat 500 limuzina. Bentley vrea sa profite de lichidarea Maybach

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Carrozzeria Castagna din Milano este un binecunoscut caroser italian, care mai bine de un secol a fabricat caroserii speciale pentru diverse modele. De aceasta data, italienii si-au indreptat atentia catre citadina Fiat 500, propunand limuzina Fiat 500 in doua variante: LimoCity 500 si LimoSun 500, potrivit promotor.ro.

Vopseaua-minune dezvoltata de Nissan in Japonia si care acopera automat in timp zgarieturile aparute pe masini va fi imprumutata unor carcase de iPhone, scrie Automarket.ro.

Tavares, Renault: Prioritatea noastra este expansiunea internationala si este esential sa acceleram viteza cu care un nou model este introdus pe o piata, titreaza Ziarul Financiar.

Fisker se foloseste de relatia cu Qatar Holding, proprietarul exclusivistului magazin Harrods din Londra si actionar al marcii auto, pentru a promova intr-un mod inedit modelul Karma, scrie voom.ro.

Bentley vrea sa profite de oprirea productiei de automobile Maybach de catre grupul german Daimler pentru a atrage noi clienti si ar putea trimite in acest scop scrisori unor vedete sau personalitati precum actorul Samuel L. Jackson, cantaretul Jay-Z si regele Juan Carlos al Spaniei, scrie MEDIAFAX, informatie preluata de wall-street.ro.

O mare parte din reteaua de cale ferata din Romania – analistii din industrie spun ca 50% din totalul de 10.500 km – se afla intr-o stare avansata de degradare si necesita reparatii capitale, relateaza capital.ro.

Lasa un comentariu