Acasa Revista Presei Revista presei, 17 ian: Fiat 500 limuzina. Bentley vrea sa profite de lichidarea Maybach

Revista presei, 17 ian: Fiat 500 limuzina. Bentley vrea sa profite de lichidarea Maybach

de Adrian Mitrea
Revista Presei
Revista Presei

Carrozzeria Castagna din Milano este un binecunoscut caroser italian, care mai bine de un secol a fabricat caroserii speciale pentru diverse modele. De aceasta data, italienii si-au indreptat atentia catre citadina Fiat 500, propunand limuzina Fiat 500 in doua variante: LimoCity 500 si LimoSun 500, potrivit promotor.ro.

Vopseaua-minune dezvoltata de Nissan in Japonia si care acopera automat in timp zgarieturile aparute pe masini va fi imprumutata unor carcase de iPhone, scrie Automarket.ro.

Tavares, Renault: Prioritatea noastra este expansiunea internationala si este esential sa acceleram viteza cu care un nou model este introdus pe o piata, titreaza Ziarul Financiar.

Fisker se foloseste de relatia cu Qatar Holding, proprietarul exclusivistului magazin Harrods din Londra si actionar al marcii auto, pentru a promova intr-un mod inedit modelul Karma, scrie voom.ro.

Bentley vrea sa profite de oprirea productiei de automobile Maybach de catre grupul german Daimler pentru a atrage noi clienti si ar putea trimite in acest scop scrisori unor vedete sau personalitati precum actorul Samuel L. Jackson, cantaretul Jay-Z si regele Juan Carlos al Spaniei, scrie MEDIAFAX, informatie preluata de wall-street.ro.

O mare parte din reteaua de cale ferata din Romania – analistii din industrie spun ca 50% din totalul de 10.500 km – se afla intr-o stare avansata de degradare si necesita reparatii capitale, relateaza capital.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre