Acasa Revista Presei Revista Presei, 25 noi: Seat renunta la sloganul Auto Emocion. Germania, chemata din nou in justitie pentru „Legea Volkswagen”

Revista Presei, 25 noi: Seat renunta la sloganul Auto Emocion. Germania, chemata din nou in justitie pentru „Legea Volkswagen”

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Comisia Europeana (CE) a anuntat joi ca va apela pentru a doua oara la Curtea Europeana de Justitie pentru a incerca să determine Germania sa abroge „legea Volkswagen”, care acorda practic landului Saxonia Inferioara drept de veto în actionariatul gigantului auto, scrie money.ro.

Unul dintre cele mai cunoscute sloganuri din industria auto a murit. „Auto Emocion”, motto-ul care a caracterizat Seat în ultimii 10 ani, a fost eliminat din comunicarea constructorului spaniol, scrie Automarket.

Toyota va investi 265 milioane euro în Europa pentru a construi urmatoarea generatie a modelului hatchback Auris la uzina sa din Anglia si un sedan compact la uzina din Turcia, adaugand pana la 1.900 noi locuri de munca, scrie site-ul informatiiauto.ro.

Cadiilac admite ca pentru a avea o sansa in concurenta cu marcile germane premium trebuie sa vina si cu motoare diesel in Europa, scrie masini.ro.

Lasa un comentariu