Acasa Hyundai Frankfurt 2011: Hyundai dezvaluie noua generatie a modelului i30

Frankfurt 2011: Hyundai dezvaluie noua generatie a modelului i30

de Adrian Mitrea

Schita noul Hyundai i30 (sursa - Hyundai)

A doua generatie a modelului compact Hyundai i30 debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie), fiind desenat si conceput in centrul tehnic Hyundai din Europa, amplasat in Russelsheim, Germania. Chiar daca producatorul nu spune nimic despre data cand noul model se va gasi in showroom-uri, acest lucru este asteptat sa se intample pana la jumatatea anului 2012.

Masina afiseaza designul fluidic sculpture care a debutat in 2009 si care sta la baza tututor noilor modele Hyundai lansate in Europa de atunci si pana in prezent.

„Ne asteptam ca aceasta noua generatie a i30 sa joace un rol cheie in dezvoltarea imaginii de marca in Europa si sa intareasca pozitia de best seller pe care o are acest model (…)”, a declarat Allan Rushforth, vicepresedinte si director operational al Hyundai Motor Europe, intr-un comunicat de presa.

Prima generatie Hyundai i30 si-a facut debutul in 2007.

Modelul i30 este cel mai bine vandut Hyundai in Romania, in prima jumatate a anului fiind livrate aproape 550 de masini, potrivit importatorului, Hyundai Auto Romania.

Lasa un comentariu