Acasa Curiozitati Ironie Nissan pentru Top Gear: Producatorul auto instaleaza doua prize unde prezentatorii Clarkson si May au facut pana prostului

Ironie Nissan pentru Top Gear: Producatorul auto instaleaza doua prize unde prezentatorii Clarkson si May au facut pana prostului

de Adrian Mitrea

Nissan Leaf (sursa - Nissan)

Dupa ce doi dintre prezentatorii show-ului de televiziune Top Gear au ironizat din nou masinile electrice, plangandu-se de autonomia scazuta a lui Nissan Leaf, producatorul auto nipon a anuntat ca va instala doua prize in orasul Lincoln, Marea Britanie, in care Jeremy Clarkson si James May au ramas fara energie electrica pentru masinile Nissan Leaf si Peugeot iOn.

Statia de incarcare cu doua prize le va permite lui Jeremy si James sa reincarce bateriile masinilor lor electrice in acelasi timp, se arata intr-un comunicat al Nissan, citat de autoblog.com.

Astfel, Nissan iese dintr-o aparenta problema de imagine cauzata de emisiunea Top Gear printr-o actiune de PR inteligenta. Mai mult, Nissan spune ca statia va fi inaugurata la sfarsitul lunii august si cei doi prezentatori vor fi invitati sa fie primii care-si incarca masinile la noile prize.

La filmarile unui episod al cunoscutei emisiuni auto Top Gear, realizatorii s-au amuzat din nou pe seama masinilor electrice, avand grija sa ramana fara energie in baterie si sa le impinga ajutati de studenti catre o priza dintr-un campus din Lincoln, Marea Britanie. Poti revedea clipul respectiv mai jos.

Nu a fost pentru prima data cand Top Gear a ironizat masinile electrice. In urma unui test in care Tesla Roadster a ramas fara baterie dupa 88 de kilometri, producatorul auto american a dat in judecata canalul britanic BBC, sustinand ca in emisiunea Top Gear au fost prezentate informatii false.

Lasa un comentariu