Acasa Revista Presei Revista presei, 13 apr: Afaceri pe plus la Porsche Romania. Printul Albert de Monaco se da cu Lexus

Revista presei, 13 apr: Afaceri pe plus la Porsche Romania. Printul Albert de Monaco se da cu Lexus

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Soferii care circula in Ungaria fara centura de siguranta sau cu viteza mare vor plati amenzi mai mari. Valoarea lor poate depasi 1.000 de euro, scrie capital.ro.

Conform unui raport al Porsche Holding Salzburg, compania care detine cel mai mare importator autohton de masini, Porsche Romania, cifra de afaceri a diviziei din tara noastra a crescut anul trecut cu 4,9% fata de 2009, relateaza capital.ro.

Lexus Europe a anuntat ca Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco a oferit o garantie regala marcii, alegand-o ca furnizor oficial, informeaza promotor.ro.

Accident in lant pe o autostrada germana: opt morti si 131 de raniti, titreaza Automarket.ro.

URSUS Fara Alcool, liderul segmentului de bere premium fara alcool, sustine primul roman din Campionatul Mondial de Superbike, scrie masini.ro.

Toyota Motor Corp. a anuntat miercuri ca va suspenda productia din Europa timp de mai multe zile in aprilie si mai din cauza crizei de piese de schimb provocate de cutremurul devastator din martie urmat de un tsunami masiv, informeaza Kyodo si AP, informatie preluata de money.ro.

Lasa un comentariu