Acasa Nissan Nissan Juke are preturi cuprinse intre 15.490 si 24.840 euro in Romania, inclusiv TVA

Nissan Juke are preturi cuprinse intre 15.490 si 24.840 euro in Romania, inclusiv TVA

de Costea Arsene

Nissan Juke (sursa - Nissan)

Nissan lanseaza in Romania crossover-ul Juke, cu preturi intre 15.490 si 24.840 de euro, inclusiv TVA, a anuntat Nissan Romania. Modelul dispune de o noua motorizare a marcii, turbo pe benzina, cu injectie directa si 190 de Cai Putere (CP).

Gama Juke ofera trei variante de motorizare, doua pe benzina si una diesel. De asemenea, sunt disponibile trei niveluri de echipare: Visia, Acenta si Tekna.

Varful de gama este noul motor turbo pe benzina DIG-T cu cilindree de 1,6 litri, care dezvolta 190 CP, fiind conform cu normele de poluare Euro 5.

Motorul 1,6 DIG-T este disponibil cu o transmisie manuala in sase trepte pe versiunea cu tractiune pe doua roti (2wd) si cu noua transmisie cu variatie continua XTRONIC CVT (care poate simula si un mod manual cu sase rapoarte) pe versiunea cu tractiune integrala (4wd).

Gama cuprinde si un motor aspirat pe benzina cu cilindree de 1,6 litri, care dezvolta 117 CP. Disponibil in combinatie cu tractiunea 2wd, acest motor se poate cupla fie la o transmisie manuala cu cinci trepte, fie la transmisia CVT.

Preturi Nissan Juke (sursa - Nissan)

Motorul diesel de 1,5 litri dezvolta 110 CP si livreaza un cuplu maxim de 240 Newton-metru (Nm), de la 1.750 rotatii pe minut (rpm). Aceasta motorizare este disponibila cu tractiunea 2wd si cu transmisia manuala in sase trepte.

Modelul Juke are dimesiuni mai reduse decat Qashqai si aspect de coupe, manerele usilor din spate fiind mascate la nivelul ferestrelor pentru a crea impresia ca masina are doua portiere. Plafonul incorporeaza un eleron, menit sa creasca stabilitatea la viteze mari.

La pornirea motorului, acele turometrului si ale vitezometrului parcurg un tur de ceas, ca la masinilor sport.

Producatorul acorda pentru noul crossover o garantie generala de 3 ani sau 100.000 km.

De aici poti descarca o lista completa cu dotari si specificatii pentru Nissan Juke.

Nissan Juke (sursa - Nissan)

Lasa un comentariu