Acasa Revista Presei Revista presei, 30 apr.: Pirelli a lansat o anvelopa inteligenta. Bulgarii nu mai vor Dacia

Revista presei, 30 apr.: Pirelli a lansat o anvelopa inteligenta. Bulgarii nu mai vor Dacia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Sustinerea masinilor electrice inseamna directionarea unor miliarde de euro pentru subventii, iar modul in care este obtinuta electricitatea nu le face mai putin poluante decat masinile cu motor termic, spun cateva grupuri ecologiste germane, citate de Automotive News, informatie preluata de HotNews.ro.

Pirelli a dezvoltat o anvelopa inteligenta, care monitorizeaza numerosi parametri in timp real. Aceasta va debuta pe piata in decursul acestui an si monitorizeaza informatii pretioase precum temperatura, presiune, sarcina medie si numarul de rotatii efectuate, scrie automarket.ro.

Chiar daca in Franta si Germania, Dacia a profitat din plin de primele de casare oferite prin programul „Rabla”, in Bulgaria succesu se lasa asteptat. Astfel ca, vanzarile Dacia intara vecina au scazut anul trecut cu 56%, pana la 1.744 de unitati, informeaza stiriauto.ro.

Problemele tehnice ale concernului Toyota par sa nu se mai termine. Firma japoneza a anuntat miercuri ca va rechema, pentru remedieri, alte 50.000 de masini vandute in Statele Unite. De aceasta data, este vorba despre vehiculul de teren Sequoia, produs in 2003. Potrivit comunicatului firmei, sistemul de stabilizare al masinii se poate activa in mod nedorit, ceea ce-i reduce performantele, scrie antena3.ro.

Lada a dezvaluit faceliftul propus pentru modelul sau off-road emblematic, si anume Niva. Aspectul exterior ramane aproape neschimbat insa confortul interior creste intr-o mica masura, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu