Acasa Revista Presei Revista presei, 13 oct.: Takata Petri a mutat o fabrica de volane din Polonia in Romania. Criza taie din primele angajatilor Porsche

Revista presei, 13 oct.: Takata Petri a mutat o fabrica de volane din Polonia in Romania. Criza taie din primele angajatilor Porsche

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Producatorul de componente auto Takata Petri a mutat la Arad productia de volane auto pentru Mercedes si Honda dupa ce la finalul lunii august a inchis fabrica din Walbryzych, Polonia, care avea aproape 600 de angajati, scrie Ziarul Financiar.

BMW dezvolta un nou sistem de afisaj pe parbriz, care va fi tridimensional si va avea o gama larga de culori. La fel ca prima generatie a acestui sistem, acesta ar putea debuta pe Seria 5, scrie automarket.ro.

Opt variante de caroserie, patru de interior si trei ani de munca sunt necesari pentru lansarea unui nou model de autoturism, spune Patrick Le Quement, fostul director de design al Renault si unul dintre prommotorii centrului de design de la Bucuresti, potrivit Business Standard.

Porsche le va oferi salariatilor sai o prima de 1.100 de euro pentru activitatea din anul fiscal precedent. Aceasta prima este de trei ori mai mica decat cea oferita in anii trecuti, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu