Acasa Curiozitati O fata le-a sucit mintile pilotilor F1 la Monaco

O fata le-a sucit mintile pilotilor F1 la Monaco

de Adrian Niculescu

zd2j2022

Este un lucru bine stiut de multa vreme ca femeile frumoase au capacitatea de a-i distrage pe barbati.Mai putin stiut este faptul ca nici macar nu este nevoie de o femeie frumoasa in carne si oase pentru a obtine acest efect, o imagine a ei fiind suficienta. Acest lucru a fost demonstrat sambata la Monaco, in timpul rundei de calificare pentru cursa de Formula 1, unde la intrarea intr-un tunel s-a aflat un poster publicitar gigantic cu Martini. Motivele amplasarii sale acolo au fost de natura pecuniara, camerele de filmat ce ii urmareau pe piloti fiind obligate sa filmeze si imaginea femeii din posterul Martini.

Castigatorul cursei Jason Button se pare ca ar fi declarat: „De fiecare data cand treceam de poster aveam impresia ca se uita fix la mine”.

Totusi, avand in vedere ca a reusit sa castige cursa se pare ca Button nu a fost in final prea afectat.

Nu acelasi lucru putem spune despre castigatorul de anul trecut, Lewis Hamilton, care a avut un accident in timpul calificarilor chiar in zona unde era amplasat posterul, cu imaginea frumoasei Jessica Pace.

Pentru a face lucrurile si mai amuzante, se pare ca Jessica se afla la Monaco pentru cursa si intrebata de reporteri a raspuns: „Sunt desigur foarte flatata ca reusesc sa le captez (n.r. pilotilor) atat de mult atentia, dar m-as simti ingrozitor daca unul dintre ei chiar ar fi ranit”.

jessiqa

Lasa un comentariu