Acasa BMW #RomanianRoads: BMW Z4 M40i, avocatul

#RomanianRoads: BMW Z4 M40i, avocatul

de Adrian Mitrea

BMW Z4 M40i este precum un avocat neamț uns cu toate alifiile, pasionat de sport și lux. Se trage dintr-o familie bună, iar în urma călătoriilor sale prin lume personalitatea sa a căpătat unele valențe asiatice. Ceea ce-i definește stilul este în continuare rigoarea, dar gustul vestimentar a început să fie un pic mai colorat și îndrăzneț.

De când se știe, Z4 a avut un cult aparte al personalității, iar familia sa l-a susținut mereu în atingerea idealurilor sale. Profesional vorbind, Z4 a ajuns foarte competent. Atât de competent încât poate rivaliza cu un alt „avocat” de prestigiu: Porsche Boxster.

„Avocatul” Z4 este de o luciditate înfiorătoare, logic și articulat. Te poate pune la respect fără niciun fel de efort. În activitățile sale sportive întrece chiar și sportivi de performanță, fără să facă mare caz din asta.

Dezvoltă o forță năucitoare și, când se concentrează, știe ce să facă cu ea.

E o personalitate complexă, uneori greu de înțeles, dar odată ce i-ai intrat în grații… obții garanția unei prietenii pe viață.

Am împărțit BMW Z4 M40i cu Ilie Toma (piataauto.md) pe un traseu de peste 230 de kilometri, în ziua 4 a #RomanianRoads, pe traseul de mai jos.

Defileul Toplița-Deda este superb de parcurs la volanul unei mașini puternice. Are viraje cu vizibilitate foarte bună, asfaltul e perfect, iar Mureșul străjuiește drumul permanent. Un fel de Valea Oltului, dar lipsit de aglomerație. Am continuat traseul pe ruta Gheorghieni-Praid, traseu care s-a dovedit și el minunat, dar cu segmente de drum îngust. Oricum, să conduci în Transilvania a fost, este și va fi mereu o plăcere!


Am acceptat invitația AutoMarket.ro de a participa, ca jurnalist auto, în turul #RomanianRoads. Am fost 18 jurnaliști auto din patru țări (România, Republica Moldova, Spania, Portugalia) și șapte mașini sportive, porniți în explorarea celor mai frumoase drumuri din România. Până la finalul acestui roadshow fiecare om va conduce fiecare mașină. Un rezumat video al zilei poate fi văzut AICI.

Mașinile:


specificații mașini #RomanianRoads

Lasa un comentariu