Acasa Evenimente Tur video prin Salonul Auto București și Accesorii. Premiere: Ford Puma, KIA xCeed, Mercedes EQC, noul BMW Seria 1

Tur video prin Salonul Auto București și Accesorii. Premiere: Ford Puma, KIA xCeed, Mercedes EQC, noul BMW Seria 1

de Adrian Mitrea

Noul Ford Puma, a cărui producție abia ce a demarat la Craiova, KIA xCeed, modelul 100% electric Mercedes-Benz EQC și noul BMW Seria 1 se numără printre premierele naționale pe care le prezintă expozanții la Salonul Auto București & Accesorii 2019. Iată un tur video de la eveniment în care am evidențiat cele mai importante standuri și apariții.

Informații practice. Program. Tarife

  • Joi, 10 Octombrie: 12:00 – 20:00
  • Vineri, 11 Octombrie – Sâmbătă, 20 Octombrie, zilnic: 10:00 – 20:00
  • Duminică, 21 Octombrie: 10:00 – 18:00
  • Preț bilet: 40 Lei/persoană/zi
  • Accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit
  • Organizator: Premium Expo
  • Site-ul oficial al evenimentului: www.sab.ro

Mărcile participante la ediția din 2019 a SAB & A sunt Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, MINI, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, SEAT, Shelby, Skoda, smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo.

2 comentarii

bancher 18 octombrie 2019 - 11:20

Ford Puma nu mi-a placut. Nu spun ca nu arata bine, dar eu nu mi-as lua-o. Sunt o persoana inalta, iar schimbatorul si cutia de viteze sunt ff joas, chiar si cu scaunul coborat la cea mai joasa pozitie, tot trebuie sa ma aplec sa ajung la maciulia schimbatorului. Si in spate locul e cam mic, vad Puma ca un SUV mic de oras, ptr tineri. NU e ptr familii

Reply
san dero 18 octombrie 2019 - 11:48

40 lei trebuie sa platesc eu sau imi dau ei aceasta suma ca sa ma convinga sa ma deplasez pana la ei si sa le vad masinile, in speranta ca le voi cumpara una?

Cum este normal: sa plateasca pentru reclama cel care o comanda si care beneficiaza de ea sau cel care face parte din publicul ţintă caruia i se adreseaza aceasta reclama?

Reply

Lasa un comentariu