Acasa Audi VIDEO: Prim contact cu noul Audi A6, la Geneva

VIDEO: Prim contact cu noul Audi A6, la Geneva

de Adrian Mitrea

Audi A6 (sursa – 0-100.ro)

Noul Audi A6 a fost dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2018. Vine pentru început cu două motorizări, 3.0 TDI și 3.0 TFSI, ambele echipate standard cu direcție progresivă și transmisii automate. Printre echipamentele interesante se numără direcția integrală (virează și roțile din spate), sistemul de infotainment MMI Touch – care oferă feedback haptic și acustic, plus posibilitatea de ordona iconițele după preferințe, ca la smartphone. Despre acestea și multe altele în această prezentare video a noului Audi A6 realizată de la Geneva.

9 comentarii

Mihai 12 martie 2018 - 12:03

O masina superba, dintre noile modele prefer totusi A7 Sportback. Audi-urile din ultimii ani mi se par extrem de aspectuoase desi la condus inca tot in urma BMW-urilor dupa parerea mea. Pretul este desigur pe masura. O varianta ceva mai ieftina si aproape la fel de frumoasa ar fi un A5 Sportback vechi de 2-3 ani.

Reply
bancher 12 martie 2018 - 14:01

depinde ce model de Audi compari….spre ex noul A4 este peste BMW seria 3 la condus, dupa parerea mea, plus ca A4 are suspensii mult mai confortabile din standard, in comparatie cu BMW. Un BMW seria 3 fara suspendii adaptative este o mare teapa din punct de vedere al confortului, dupa parerea mea.

Reply
cornel dorneanu 22 martie 2018 - 10:01

pentru fanii BMW , le recomand filmul de la net ” quatro versus xdrive”…fara cuvinte !..cat despre comparatie …e discutabil un AUDI -elegant . confortabil si suficient de sportiv, fata de un BMW…doar sportiv !

Reply
MariusP 12 martie 2018 - 13:36

Fffff faina masina. Pacat ca o sa coste de la 50.000 de eur in sus. 🙂
For the record, nu-mi place deloc indepartarea butoanelor, alegerea ecranelor si butoanelor tactile pentru tot bordul. Poate sunt eu de moda veche… 🙂

Reply
Giumbuslucu 12 martie 2018 - 16:01

La exterior mi se pare plictisitor. Aceeasi ciorba reincalzita cu care VW ne-a obsinuit la modelele sale.

Reply
bancher 13 martie 2018 - 10:19

depinde de gusturi….eu, spre exemplu ma dau in vand dupa formele Audi.

Reply
Chris 12 martie 2018 - 22:33

Super prezentarea Adrian, scurt si la obiect, cam tot ce aveam nevoie sa stiu despre masina, dar masina in sine mi se pare monotona si plictisitoare. Tipicul de masina pt a te deplasa din punctul A in punctul B fara sa simti nimic, nici de bine nici de rau, evident adusa la zi cu tehnica, care speram sa si functioneze macar o vreme, si cam asta e.
Ideea cu touch in loc de butoane nu mi se pare buna, dar cred ca in 3 ani toata lumea va face asta. De ce? Pt ca asa e mai ieftin. Au inceput cei ieftini (vezi Honda Jazz) cu ideea asta si vad ca ii urmeaza si cei cu pretentii. Va trece vremea in care vei putea actiona un buton direct fara sa te uiti la el.

Reply
Mircea 13 martie 2018 - 00:01

Audi is playing safe.
Masina nu arata rau si eu personal sunt adeptul designuoui fluid/ feminin comparativ cu noile modele de la BMW (a se vedea seria 8 GC) care are forme prea agresive. In schimb, ca design, noul A6 mi se pare la fel ca vechiul A6. Ceva schimbari pe la faruri, si stopuri grila radiatorului un pic mai mare si booom – noul A6. Plus ca, cam toate modelele seamana intre ele dar asta am vazut in ultimul timp si la alti producatori. Same sausage different length.

Reply
buduru marian 2 aprilie 2018 - 14:54

pare o masina superba,am un audi a6 de 9 ani. si tare mi-as dorio..sper ca pretul sa nu explodeze,cum aflu detalii despre pret? ma intereseaza disel de 3000cmc..astept un raspuns urgent.

Reply

Lasa un comentariu