Acasa Renault Renault a prezentat primele poze cu versiunea restilizata a lui Captur care isi face debutul la Geneva

Renault a prezentat primele poze cu versiunea restilizata a lui Captur care isi face debutul la Geneva

de Vlad Barza

Renault Captur (sursa - Renault)

Renault a publicat primele poze cu versiunea facelift a SUV-ului de clasa B Captur care va fi dezvaluita pe 7 martie la Salonul Auto de la Geneva (9-19 martie). Modelul vine cu schimbari atat la exterior, cat si la interior, compania promitand si echipari noi. Captur a fost lansat in 2013 si anul trecut si-a gasit 215.000 de clienti in Europa, fiind cel mai vandut SUV de clasa mica.

„Cel mai vandut crossover urban a castigat o alura speciala prin noua semnatura luminoasa in forma literei C, noile culori ale caroseriei si pavilionul vitrat  Interiorul nou, redesenat pentru o calitate sporita, este completat de multiple posibilitati de personalizare”, spun cei de la Renault.

Posibilitatile de personalizare au fost extinse cu doua noi culori: Atacama Orange si Ocean Blue, la care se adauga o noua culoare de plafon: Platinum Gray. Clientii pot alege acum din peste 30 de combinatii dferite pentru a-si personaliza propria masina.

Noul Captur este echipat, in functie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision.  Captur a fost reproiectat pentru a se incadra in noua linie de design propusa de fratele sau mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenata, primind o noua banda cromata care se regaseste si pe alte modele crossover Renault. Bara de protectie include noi elemente de design care subliniaza personalitatea aventuriera a modelului Captur, mai spun cei de la Renault.

Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: doua de 16 inch si doua de 17 inch.

Renault Captur este cel mai vandut SUV de clasa mica in Europa, devansand Peugeot 2008 si Opel Mokka.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Geneva 2017

Noul Captur (sursa - Renault)

Noul Captur (sursa - Renault)

Lasa un comentariu