Acasa Audi Audi recheama in service modele A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 din cauza airbag-urilor

Audi recheama in service modele A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 din cauza airbag-urilor

de Adrian Mitrea

Audi Q5 (sursa - Audi)

Audi recheama in service automobile ale gamelor A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 deoarece airbag-urile ar putea sa nu deschida atunci cand este nevoie de ele, a anuntat producatorul auto german. In Romania sunt vizate 19 masini de aceasta campanie de rechemare in service.

“La autovehiculele Audi dintr-un anumit interval de fabricatie exista abateri la raportul de amestec al agentului de detonare a anumitor unitati airbag sau a dispozitivului de pretensionare a centurilor de siguranta, care, in cazul unui accident, pot duce la nedeclansarea airbag-ului sau a dispozitivului de pretensionare a centurii de siguranta”, spune Audi.

Reparatia dureaza circa 30 de minute si consta in inlocuirea airbag-urilor sau a dispozitivelor de tensionare a centurii de siguranta afectate, potrivit fabricantului.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de masini Audi vizate de recall pot contacta si ei reteaua oficiala de dealeri si reparatori pentru a verifica daca automobilele lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.

AICI poti vedea toate campaniile importante de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu