Acasa BMW BMW i3 restilizat va fi prezentat in acest an, iar livrarile demareaza in 2018

BMW i3 restilizat va fi prezentat in acest an, iar livrarile demareaza in 2018

de Adrian Mitrea

BMW i3 (sursa - BMW)

BMW pregateste o versiune restilizata a masinii electrice BMW i3, lansarea fiind planificata pentru Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, scrie autocar.co.uk. Livrarile vor demara imediat dupa, cel tarziu la inceputul anului 2018, si s-ar putea imi BMW i3S, noteaza publicatia britanica.

Este de asteptat ca i3 sa primeasca retusurile specifice unui facelift, cum ar fi noi bare de protectie in fata si spate, mici modificari ale farurilor si stopurilor, precum si un sistem multimedia imbunatatit. Sunt asteptate si noi culori pentru caroserie si noi optiuni de personalizare a interiorului.

In prezent BMW i3 este comercializat in doua versiuni de autonomie, iar odata cu facelift-ul sunt sanse mari sa fie pastrata doar varianta cu baterie mare (33 kWh). Exista sanse ca autonomia sa fie imbunatatita prin adoptarea unei baterii chiar mai performante decat atat si prin noi setari software.

BMW i3 are o autonomie de pana la 300 km in ciclul de testare NEDC, ceea ce se traduce intr-o autonomie reala de circa 240 km in conditii ideale, respectiv 150 km in conditii vitrege.

AICI poti citi un reportaj cu BMW i3 realizat pe ruta Bucuresti-Sibiu si retur, iar AICI cum se comporta bateria pe timp de iarna.

Lasa un comentariu