Acasa Revista Presei Revista presei, 5 dec: Nico Rosberg se retrage din Formula 1. Vigneta pentru utilizarea autostrazilor din Germania

Revista presei, 5 dec: Nico Rosberg se retrage din Formula 1. Vigneta pentru utilizarea autostrazilor din Germania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Nico Rosberg pune punct oficial carierei sale din Formula 1 la doar 31 de ani si la nicio saptamana de la castigarea primului – si singurului – sau titlu de campion mondial in Formula 1, informeaza AutoMarket.ro.

Vanzarile Kia in Europa au depasit pentru prima oara 400.000 de unitati intr-un an, noteaza autoplay.ro.

Ford cheama in service 680.000 de autoturisme, din cauza unei probleme la centurile de siguranta, titreaza Ziarul Financiar.

Germania introduce taxa de autostrada pentru toate autoturismele, anunta Wall-Street.ro.

Fanii Transformers viseaza probabil la momentul in care masina lor se va metamorfoza intr-un robot atotputernic, gata sa le sara in ajutor la nevoie. Tehnologia actuala nu a ajuns inca atat de departe, dar o echipa de ingineri din Turcia a reusit sa creeze un model Transformers real. Acesta poate fi al tau, dar ai nevoie de cel putin 600.000 de euro, relateaza auto-bild.ro.

Uzina din Oxford sarbatoreste trei milioane de unitati MINI ce au iesit de pe linia de asamblare de inceperea productiei in 2001, noteaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu