Acasa Audi Audi Q7, rechemat in service din cauza celui de-al treilea rand de scaune

Audi Q7, rechemat in service din cauza celui de-al treilea rand de scaune

de Adrian Mitrea

Audi Q7 (sursa - Audi)

Audi Q7, varful de gama al SUV-urilor marcii premium gerane, este rechemat in service deoarece, in cazul unui accident, scaunele de pe al treilea rand se pot deplasa spre inainte, a anuntat producatorul auto. In Romania sunt vizate 181 de unitati.

“La autovehiculele Audi Q7 dintr-un anumit interval de fabricatie exista posibilitatea ca, in cazul unui accident, sa se produca deplasarea spre inainte a randului al treilea de scaune”, spune Audi.

Reparatia dureaza circa o jumatate de ora si consta in montarea unei cleme de fixare suplimentara pentru al treilea rand de scaune.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de Audi Q7 pot contacta si ei reteaua Audi pentru a verifica daca masinile lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.

AICI poti vedea toate campaniile importante de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu