Acasa Rolls-Royce Si Rolls-Royce e masina de flota: 30 de masini au fost livrate hotelului de lux The 13

Si Rolls-Royce e masina de flota: 30 de masini au fost livrate hotelului de lux The 13

de Adrian Mitrea

Rolls-Royce Phantom pentru The 13 (sursa - Rolls-Royce)

Un numar impresionant de masini Rolls-Royce, in total 30 de unitati Phantom, au fost livrate pentru flota de lux a hotelului The 13 din Macau, China. Toate masinile sunt modele puternic personalizate, prin programul Bespoke al Rolls-Royce, si au fost comandate de antreprenorul Stephen Hung, co-presedinte al The 13 Holdings Limited.

Hotelul The 13 nu este inca deschis, inaugurarea fiind planificata pentru inceputul anului 2017.

Din totalul celor 30 de masini, 28 sunt vopsite in rosu – o nuanta special creata pentru aceasta comanda si care poarta numele miliardarului: “Stephen Red”. Jantele de 21 inch sunt de asemenea vopsite in rosu. Aceste masini poarta o linie laterala pictata manual (coach line) cu aur, terminata cu motivul The 13.

Doua dintre masinile livrate de Rolls-Royce pentru The 13 au vopsea aurita (Gold), rezervate pentru a deservi cei mai de seama oaspeti ai hotelului. Aceste masini au sigla Rolls-Royce (Spirit of Extasy) din aur, grila radiatorului din aur, ornamente din aur la interior si sigla Rolls-Royce incrustata in finisaje din diamant. Vopseaua rosie Stephen Red are particule fine de aur pur in compozitia sa, contribuind la un efect vizual remarcabil.

Ceasul Rolls-Royce din masina este realizat impreuna cu bijutierul Graff.

Lasa un comentariu