Acasa Revista Presei Revista presei, 20 sept: Rochie in fibra de carbon, inspirata de BMW. Noua bicicleta electrica de la Peugeot

Revista presei, 20 sept: Rochie in fibra de carbon, inspirata de BMW. Noua bicicleta electrica de la Peugeot

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind plafonarea tarifelor RCA a fost publicata luni in Monitorul Oficial, urmand ca inghetarea pretului primelor de asigurari obligatorii sa fie dispusa pentru o perioada de sase luni, scrie Ziarul Financiar.

Fumatul ar putea fi interzis in masina personala in prezenta persoanelor minore si a femeilor insarcinate, potrivit unui amendament la proiectul de lege privind piata tutunului, potrivit AutoMarket.ro.

Rochie din fibra de carbon, inspirata de BMW, titreaza voom.ro.

Peugeot prezinta bicicleta electrica eU01s, anunta autoplay.ro.

Un senator roman doreste schimbarea Codului Rutier, considerand ca limita de viteza de 50 km/h, cu care se circula acum in localitati este prea mica. Acesta doreste ca limita de viteza in localitati sa fie de 70 km/h, relateaza auto-bild.ro.

Continental, furnizor de componente auto si producator de anvelope, il numeste in functia de director al Continental Brasov pe Joachim Zirbs, care il inlocuieste pe Rainer Kehnscherper, scrie Wall-Street.ro.

Lasa un comentariu