Acasa Dacia Angajatii Grupului Renault Romania au reducere 7% la masinile noi

Angajatii Grupului Renault Romania au reducere 7% la masinile noi

de Adrian Mitrea

Dacia Sandero Facelift si Dacia Logan Facelift (sursa - Dacia)
Dacia Sandero Facelift si Dacia Logan Facelift (sursa - Dacia)

Angajatii Grup Renault Romania beneficiaza de o reducere de 7% atunci cand cumpara masini noi ale Aliantei Renault-Nissan, a spus pentru 0-100.ro directorul de resurse umane al companiei, Dana Oprisan. Aceasta reducere standard poate fi cumulata uneori cu alte campanii punctuale dedicate angajatilor.

„Prin Contractul Colectiv de Munca (CCM) exista niste reduceri standard pe care le avem pentru salariatii nostri, iar pe langa acestea, lunar, avem niste promotii punctuale, in functie de perioada anului. Pot consta intr-un pachet de accesorii, intr-un pachet de service sau chiar un discount mai important la masini. Depinde foarte mult de politica comerciala, dar aceste lucruri se comunica in mod regulat catre toti salariatii nostri. Minimul este un discount de 7%, indiferent de marca (a Grupului)”, a spus Dana Oprisan, pentru 0-100.ro, dupa evenimentul numit „Gala Diversitatii„, tinut joi, 15 septembrie, la Pitesti.

Prin aceasta gala le sunt recunoscute meritele angajatilor, intr-un cadru festiv, fiind nominalizati si premiati angajati mai tineri sau mai batrani, romani, marocani si japonezi, femei si barbati si persoane cu un anume handicap dobandit (care prefera sa munceasca in continuare).

In timp, beneficiile pentru angajati s-au diversificat si au crescut. In trecut reducerea pentru achizita de masini era 5%, acum a ajuns la 7%, iar la nivel de grup exista tot mai multe parteneriate cu tot felul de companii pentru ca angajatii sa poata cumpara produse si servicii la preturi preferentiale.

Asa ca, daca te-ai intrebat vreodata ce discount primesc angajatii Dacia cand cumpara masinile pe care le produc chiar ei, acum stii.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre