Acasa Ford Ford recheama in service peste 700 de masini cu faruri cu LED, livrate in Romania, deoarece acestea se pot stinge

Ford recheama in service peste 700 de masini cu faruri cu LED, livrate in Romania, deoarece acestea se pot stinge

de Adrian Mitrea

Ford Mondeo (sursa - Ford)

Ford a initiat o campanie de rechemare in service pentru 729 automobile Mondeo, S-MAX, Galaxy si Edge – toate comercializate in Romania – deoarece o eroare software poate face ca farurile cu LED sa se stinga, nemaiputand fi aprinse decat dupa oprirea si repornirea motorului.

“Exista posibilitatea ca, din cauza unei erori de software, dintr-un modul de control, vehiculele echipate cu faruri cu adaptive cu LED sa ajunga intr-o situatie care cauzeaza stingerea farurilor. Daca apare aceasta situatie, contactul vehiculului trebuie decuplat/cuplat pentru a permite reactivarea farurilor”, a anuntat Ford Romania.

Reparatia consta in reactualizarea software-ului pentru modulul de control al farurilor (HCM) si modulul de comanda al caroseriei (BCM).

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile importante de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu