Acasa Revista Presei Revista presei, 14 iul: BMW i3 e masina de Politie in Austria. Nissan Qashqai se va putea conduce singur din 2017

Revista presei, 14 iul: BMW i3 e masina de Politie in Austria. Nissan Qashqai se va putea conduce singur din 2017

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW i3 devine tot mai popular in randul fortelor de ordine din Europa. Austriecii au ales si ei modelul electric, insa in versiunea cu autonomie de 160 de kilometri, relateaza AutoMarket.ro.

Incepand cu 2017, Nissan va intra pe piata vehiculelor autonome, echipandu-si masinile cu propriul sistem, ProPilot. Primul model disponibil pe Batranul Continent, care va beneficia de noua tehnologie, este cel mai de succes SUV din Europa, Nissan Qashqai, relateaza AutoExpert.ro.

Hyundai a fost onorat cu distinctia ”Technology Award”, fiind desemnat primul producator auto care pune la dispozitia clientilor din Marea Britanie o gama completa de autovehicule cu emisii reduse, scrie informatiiauto.ro.

Campania inedita a Politiei Romane. „Supravietuitorii: trisezi centura, pacalesti viata”, titreaza Wall-Street.ro.

Mercedes-Benz este cel mai bine vandut brand premium din prima jumatate a anului, titreaza autoplay.ro.

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in luna mai cu 14,9% ca serie bruta si cu 12,4% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, comparativ cu perioada similara a lui 2015, scrie Ziarul Financiar.

O bomba din Al Doilea Razboi Mondial, dezamorsata in fabrica VW, anunta voom.ro.

Lasa un comentariu